::Daftar Ahli Shaklee::

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera!

Anda dah pernah gunakan produk Shaklee? Tapi belum pernah berdaftar sebagai ahli Shaklee?

Haa...rugi tu kalau tak amik peluang untuk daftar sebagai ahli tau! Berdaftar sebagai ahli bukan hanya untuk mereka yang serius memulakan bisnes sahaja. Tapi ia juga sesuai untuk mereka yang menjadi pengguna tegar Shaklee.

Kenapa perlu bayar dengan harga retail sekiranya anda boleh membeli dengan harga ahli yang jauh lebih menjimatkan sehingga 15%-20% penjimatan itu..kan?

Ada yang tak mahu mendaftar sebagai ahli kerana takut dipaksa memulakan jualan. Ohh..jangan salah faham ye. Saya cuma akan guide anda berbisnes jika anda sendiri yang menyatakan anda nak mula serius berbisnes Shaklee.

Jika anda lebih selesa menjadi ahli yang hanya nak beli produk bberapa bulan sekali dan hanya untuk kegunaan diri dan keluarga sahaja pun tidak mengapa. Sebab saya juga dulu begitu. Hihi.. Bila dah mula yakin dengan produk baru saya melangkah ke dunia bisnes Shaklee pula tanpa perlu tambahan apa-apa bayaran dah. Iye!

Apa yang perlu dilakukan untuk berdaftar sebagai ahli Shaklee (atau lebih dikenali dengan nama Shaklee Independent Distributor -SID)?

Langkah 1: Klik butang berikut

Daftar Keahlian Shaklee

 Langkah 2: Anda akan dibawa ke laman www.shaklee.com.my seperti berikut dan klik butang Join Now.


Langkah 3: Join Now Form akan muncul untuk anda isikan segala details yang diperlukan. Submit form tersebut dgn menekan butang yang ada disitu. Siap daftar details anda!




Langkah 4: Bagi masa untuk kami hubungi anda kembali dengan maklumat untuk pembayaran keahlian/ pembelian produk.

Langkah 5 : Anda melakukan pembayaran (terpulang samada dengan pembelian produk atau pun yuran keahlian sahaja) Zass... ID keahlian anda akan diaktifkan sebaik pembayaran disahkan!


Selamat berdaftar sebagai ahli Shaklee!

Q: Sukar untuk anda mengikuti 5 langkah diatas??

A: Haa..boleh juga terus sahaja whatsapp/sms ke 013-9230280 details berikut untuk saya daftarkan maklumat anda ye.


Nama :
No IC:
Nama pasangan :
No IC Pasangan:
Alamat :
Emel:
No Telefon:
No Akaun Bank dan Nama Bank: (Untuk tujuan pembayaran cash bonus jika anda layak dapat)

Q: Berapa harga yuran keahlian yang perlu dibayar untuk menjadi ahli Shaklee?

A: RM79.50 sahaja yuran keahlian untuk berdaftar sebagai ahli Shaklee. Murah aje... tak perlu labur beratus beribu ringgit pun tau!


Perlukan lebih maklumat sebelum berdaftar sebagai Ahli Shaklee (SID)? Jangan segan hubungi saya ye: Ida 013-9230280



2 komen ditinggalkan:

Sregnifida berkata...

mesti guna maybank ke? bank lain tak dpt?

Ida_Iara berkata...

Akaun Maybank digunakan untuk membuat pembayaran bonus pada ahli Shaklee (jika layak). Thats why minta no akaun tersebut. Sekiranya tiada akaun maybank tiada masalah.. tgglkan aje ruangan itu, Shaklee akan buat pembayaran bonus menggunakan cek sekiranya tiada akaun Maybank.

Sebarang maklumat lanjut boleh direct sms/whatsapp/call 013-9230280